Twizy Tur Türkiye’de!

, , Twizy Tur Türkiye’de! için yorumlar kapalı

Sadece Twizy ile yapılabilecek benzersiz yeni nesil şehir içi seyahat aktivitesi olan Twizy Tur, eğlence güvenlik ve hijyeni bir arada sunan çok farklı bir deneyim yaşatıyor.

ikonik tasarımı ve canlı renkleri ile ilgi çeken Twizy, elektrikli, dört tekerlekli ve direksiyonlu bir motosiklet. İki kişilik sıralı oturma düzenine sahip olan araç, olanca sempatikliğinin yanı sıra benzinsiz çalışan elektrikli yapısıyla da tam bir çevre dostu. Maksimum 85 km hız yapabilen araç, 80-100 km arası menzile sahip. 3 saat gibi kısa sürede tam şarj olan Twizy’de sürücü ve yolcu için emniyet kemeri, hava yastığı ve çelik koruma kafesi de bulunuyor.

Sürüşü oldukça kolay ve keyifli, boyutu ile rahat park olanağı sunan Twizy, A veya B sınıfı ehliyetlerle kullanılabiliyor.

Güvenli, eğlenceli ve hijyenik tur

Twizy turlarında önde kılavuz araç katılımcılara yol boyu rehberlik ederken katılımcılar da kendilerine tahsis edilen araçlar ile rota boyunca ilerliyor.

Tur katılımcıları bir yandan Twizy araçlarını deneyimlerken bir yandan da fotoğraf çekilebilecek mola noktalarıyla şehri yeniden keşfetme fırsatı yakalıyor. 

Çevreci ve sessiz çalışan araçlarla yapılan bu özel tur, düzenli dezenfekte edilerek yaşadığımız pandemi koşullarında izole olarak eğlenebilme ve gezme imkanını da sunuyor.

Araçlarda bulunan telsiz ile tura katılan arkadaşlarınızla sohbet imkanı da var. Tur esnasında hem araç tekniği hem de ilk yardım konusunda eğitimli rehberler sayesinde güvenli bir seyahat sağlanıyor.

İstanbul’da Boğaz, Bağdat Caddesi ve Aqua Florya olmak üzere üç farklı rotada hizmet veren Twizy Tur, İzmir’de Karşıyaka- Bostanlı, Kapadokya’da balon ve gün batımı seyir turu olarak deneyimlenebiliyor. 1 saatten- 3.5 saate kadar farklı seçenekleri olan turların ücretleri 200- 450 tl arasında değişiyor.