Ödüller sahiplerini buldu!

, , Ödüller sahiplerini buldu! için yorumlar kapalı

Doğuş Otomotiv’in yetkili satıcılarının insan kaynakları alanında kurumsal yapılarının etkinleştirilmesi ve başarılarının sürdürülebilir olmasını sağlamak amacıyla yedi yıl önce hayata geçirdiği Drive projesi kapsamında düzenlenen “İnsan Kaynakları Ödülleri”nin ikincisi sahiplerini buldu.

Doğuş Otomotiv’ in Rotası İnsan ve Eğitim – DRİVE departmanı tarafından düzenlenen ödüllerin, bu yıl pandemi nedeniyle online olarak gerçekleşen ikincisinde, Doğuş Otomotiv’in 52 ilde yer alan yetkili satıcıları katıldı. 

İnsan kaynakları alanında altyapı, çalışan gelişimi ve çalışan bağlılığı olmak üzere üç aşamada insan kaynakları süreçleri için farklı çalışmalar gerçekleştiren DRIVE departmanı tarafından, yetkili satıcıların 2020 yılındaki performans ve uygulamalarının değerlendirilmesi neticesinde başarılı yetkili satıcılar belirlendi.

İşe alım ve terfi süreçlerindeki başarılı uygulamalar, çalışan devir oranı, çalışanların eğitimlere katılım oranı ve çalışan bağlılığı araştırması sonuçlarının ve tüm bu süreçlerdeki verimlilik ve sürdürülebilirlik kriterlerinin dikkate alındığı “İnsan Kaynakları Üstün Başarı Ödülleri” kategorisinde, İzmir Yetkili Satıcısı VOSMER OTOMOTİV, İstanbul Yetkili Satıcılarından ALTUR OTOMOTİV ve TAMAŞ OTOMOTİV ödüle layık görüldü. 

“İşveren Markasında Fark Yaratanlar Ödülleri” kategorisinde ise, yetkili satıcıların aday gösterdikleri 26 farklı proje, Doğuş Otomotiv’de yönetim kademesinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda üç proje ödüle layık görüldü. ASİL OTOMOTİV, öğle aralarında çalışanların gelişimini hedefleyen ve koşulsuz destekleyen “İşyerinde İngilizce Öğreniyorum“ eğitim projesiyle; ELİS OTOMOTİV, zorlu geçen pandemi sürecinde çalışan ve ailelerine özel destek hattı kurarak çalışanların yanlarında olduğu hissettiren “Covid-19 Çalışan Destek Hattı” projesiyle; BAŞARAN AĞIR VASITA, pandemi sürecinde çalışan odaklı, destekleyici ve geliştirici projesiyle “Birlikte Başaracağız” mottosuyla ödüle layık görüldüler.

Her iki kategoride ödüller, düzenlenen online törenle, Doğuş Otomotiv İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu ve Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi Genel Müdürü Ela Kulunyar tarafından verildi.