Doğa tutkunları için offroad karavan!

, , Doğa tutkunları için offroad karavan! için yorumlar kapalı

Otokoç Otomotiv çatısı altında hizmet veren, “En İyisi Kirala, Avis ile Kirala” sloganıyla müşterileriyle buluşan Avis, Türkiye’de en iyi müşteri deneyimi ve memnuniyetini yaşatmak hedefiyle 47 yıldır öncü ve yenilikçi uygulamalara imza atıyor. Pandemi öncesi hayata geçen ve pandemi dönemiyle yeniden şekillenmeye başlayan tatil alışkanlıkları ile de tam olarak örtüşen Avis Caravan, şimdi de offroad karavan seçeneği ile hizmet portföyünü genişletiyor. Tüm iklim ve arazi koşullarına uyum sağlayabilen offroad karavan, şık dizaynıyla da fark yaratıyor. Avis Caravan, kapalı mekanlarla sınırlı kalmak istemeyen kullanıcılarına, doğayı sınırsızca deneyimleme fırsatı sunuyor. Avis Caravan, en konforlu biçimde geçireceğiniz tatil deneyiminizde, aynı zamanda tüm hijyen koşullarını sağlıyor.

“Artık Yollar da Arazi de Eviniz”

Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eren Gündüz konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu: “Türkiye’de, karavan kiralama işini gerçekleştiren ilk kurumsal araç kiralama firması olmaktan gurur duyuyoruz. Pandemi öncesinde başladığımız bu iş, pandemi ile birlikte daha da anlamlı hale geldi. Böyle bir ekosistemin oluşturulmasına vizyonumuzdan gelen öngörü ile liderlik ettik ve daha kat edeceğimiz çok yol var. ‘Yollar Eviniz’ diyerek yola çıktığımız Avis Caravan hizmetimizle, mekanla sınırlı kalmadan özgürce tatil yapmak isteyen tatilcilere, en üst düzey hijyen ve güvenli ortam ile otel konforundaki hizmeti beraberinde sunuyoruz. Bugüne kadar motokaravan ve çekme karavan ile sürdürdüğümüz hizmetimizin kapsamını offroad karavanı ile genişleterek, müşterilerimize sunduğumuz seçenekleri zenginleştirmekten mutluluk duyuyoruz.”

Doğa ile iç içe eşsiz bir tatil deneyimi

Tatil dendiğinde akla ilk olarak otel, yazlık ve ev kiralama gelse de, offroad karavan iş hayatının ve şehrin stresinden uzaklaşarak doğa ile iç içe eşsiz bir tatil deneyimi yaratıyor. Dış görünüşünün yanında iç dizaynıyla da göz dolduran offroad karavan ihtiyaç duyulan tüm özelliklere sahip. 

Duş çadırı, mutfak, tavan çadırı, led içi aydınlatma, ocak, yemek masası, pencereli açılabilir pop-up sisteminin yanı sıra, su tankı, taş koruması, sineklik, oltalık ve envanter taşıma aparatları sayesinde karavan, kamp ve spor aktivitelerini de bir araya getiriyor. Özel şasi, süspansiyon ve fren sistemiyle her türlü arazi ve iklim koşulunda kullanıcılarını yarı yolda bırakmadan konfor sağlayan Avis Caravan offroad seçeneği, hem aileler hem de zorlu yolları sevenler için en hijyenik ve en güvenli tercih olarak öne çıkıyor.