Skoda Autoshow Mobility’e hazır!

, , Skoda Autoshow Mobility’e hazır! için yorumlar kapalı

Markanın yeni ve genç ürün gamı, 13 Eylül’deki basın gününün ardından 14-26 Eylül tarihlerinde dijital olarak ziyaretçiler tarafından detaylı olarak incelenebilecek.

ŠKODA’nın Autoshow standının kalbinde ise yenilenen KODIAQ yer alacak. Markanın standında yenilenen KODIAQ’ın yanı sıra yeni OCTAVIA, OCTAVIA SCOUT 3 boyutlu olarak görülebilecek. Bu modellerle birlikte SUV modelleri KAMIQ ve KAROQ, hatchback modeli SCALA ve amiral gemisi SUPERB de sergilenecek.

ŠKODA’nın fuar yıldızı KODIAQ

Markanın SUV atağını başlatan ilk model olan ve kısa zamanda büyük bir başarı elde eden KODIAQ, daha dikkat çekici tasarımıyla fuardaki en yeni modeli olacak. Türkiye’de de satışa sunulan KODIAQ, fuar süresince 3 boyutlu olarak sergilenecek ve tüm detayları ziyaretçiler tarafından kolayca incelenebilecek.

KODIAQ geniş iç hacmi, zengin donanım seviyeleri, yüksek kalitesi ve verimli motorlarının yanı sıra evrimleşen tasarım diliyle de dikkat çekiyor. KODIAQ’ın yenilenen tasarımı, aracın güçlü duruşunu ve off-road tarzını daha fazla vurgulayacak.

OCTAVIA SCOUT ile daha fazla özgür

OCTAVIA ailesinin maceracı modeli OCTAVIA SCOUT da son nesliyle Autoshow Mobility Fuarı’ndaki yerini aldı. Station karoser ile off-road tarzı bir araya getiren OCTAVIA SCOUT, hem tasarımıyla hem de sunduğu teknolojilerle farklı bir konumda olmaya devam ediyor. OCTAVIA SCOUT fuar ile Türkiye’de de satışa sunulmaya başlanacak.

Türkiye pazarında büyük bir beğeniyle takip edilen OCTAVIA Sedan da, Autoshow Mobility Fuarı’nda 3 boyutlu olarak sergilenecek. Baştan aşağıya değişen yeni kabin, yüksek fonksiyonelliği, yüksek kaliteye sahip materyalleri ve birçok akıllı özelliği içeriyor.