Filosuna 100 adet karavan ekledi!

, , Filosuna 100 adet karavan ekledi! için yorumlar kapalı

Karavan tatili, son yılların en popüler tatil seçenekleri arasında yer alıyor. Özellikle, pandemiyle birlikte artan özel alan ihtiyacı kapsamında Türkiye’deki karavan talebi her geçen gün artmaya başladı. Araç kiralama sektöründe yaptığı yenilikçi yatırımlarla dikkat çeken dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise Rent A Car’ın ana franchise sahibi Enterprise Türkiye, karavan alanında sektördeki en büyük yatırımı gerçekleştirerek bir ilke imza attı. Ülkemizin öncü karavan üreticilerinden Crawler ile iş birliği yapan Enterprise Türkiye, 100 adet karavanı filosuna katacak. Enterprise Türkiye, böylelikle Türkiye’nin en büyük karavan filosuna sahip araç kiralama markası oldu. Yerli üretici Crawler’ın İZZ 458 ve ANKA 300 modellerini filosuna dahil eden Enterprise Türkiye, yeni karavan modellerini ilk etapta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda araç kiralama müşterileriyle buluşturacak. İlerleyen dönemlerde ise İzmir, Antalya ve Trabzon başta olmak üzere karavana en çok ihtiyaç duyulan şehirlerde hizmete sunacak.

“Online karavan kiralayan tek firmayız”

Crawler iş birliği kapsamında yeni karavanların teslimat töreninde açıklama yapan Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “İnsanların doğaya daha yakın olma, doğanın içinde tatil yapma isteklerinin ciddi bir şekilde arttığını görüyoruz. Bu noktada, arazi karavanlarına olan talep her geçen gün artarken, filomuza karavan eklemeye karar verdik. Yerli bir üretici olan Crawler, karavan alanında çok iyi ve oldukça kaliteli modeller üreten bir marka. Gerek ürüne gerekse müşteriye bakışları bakımından çok iyi bir uyum sağladığımıza inanıyorum. Özellikle off-road modelleri açısından Türkiye’nin en büyük üreticisi. İş birliğiyle beraber karavan tatili yapmak isteyen veya karavanı deneyip karavan sahibi olmak isteyen birçok kişi deneyimleme fırsatı bulacak. Diğer taraftan, şu anda Türkiye’nin en hızlı ve pratik şekilde online karavan kiralama hizmeti sunan araç kiralama firmasıyız . Müşterilerimizi herhangi bir form doldurma işlemiyle uğraştırmıyoruz. Tek tuşla doğrudan kiralama imkânı sunarak oldukça pratik bir hizmet veriyoruz. İşbirliğinin hem iki marka hem de Türkiye’deki karavan turizmi için hayırlı olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“İş birliği karavan ulaşılabilirliğini artıracak”

Crawler Karavan CEO’su Selami Kullemci ise, “Enterprise Türkiye’ye iki farklı karavan modelimizin teslim ediyoruz. Off-road özelliğe sahip çekme karavanımız İZZ 458 her türlü arazi koşuluna uyum sağlayabiliyor. SUV veya pick-up modellerin arkasına takılabiliyor. Özellikleri bakımından yayla yollarından deniz kenarlarına kadar geniş aileler için oldukça iyi bir seçenek. Diğeri ise  4×4 pick-up’ların üzerlerine monte edilebilecek ergonomiye sahip üst yapı karavanımız ANKA 300. Bu modelimiz, biraz daha kısa kamplar için uygunken B sınıfı ehliyete sahip herkesin deneyimleyebileceği bir model. Her iki karavan da kullanışlılığı, ergonomisi, kalitesi ve tasarımıyla alanının öncü modelleri. Gerçekleştirdiğimiz iş birliği sadece bizim için değil karavan pazarı için de oldukça değerli. Yapılan anlaşma karavancılığı, karavan kiralama kültürünü ve söz konusu outdoor eğilimini pozitif yönde etkileyecektir. Çünkü, karavan insanların aslında çok merak ettiği ancak ulaşmanın zor olduğu bir araç. Crawler kalitesi ve Enterprise Türkiye tecrübesiyle bu zorluğun önemli ölçüde aşılacağına inanıyoruz. İş birliğinin her iki marka ve karavancılık adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.