Cenevre Otomobil Fuarı üçüncü kez iptal!

, , Cenevre Otomobil Fuarı üçüncü kez iptal! için yorumlar kapalı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2019’dan beri yapılmayan Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı, salgın ile ilgili sektör genelindeki sorunlar yüzünden bir kez daha iptal edilmesine neden oldu.

Etkinliğin organizatörü “2023’te platformumuzu tam potansiyeline ulaştırmak için gelişimin ivmesinin devam edeceği konusunda sizi temin etmek isteriz. Sebep olduğumuz rahatsızlıklar için teşekkür eder ve özür dileriz, ancak pandemi ile ilgili devam eden sorunlar nedeniyle gösteriyi kısa sürede iptal etmek zorunda kalmaktan kaçınmak istedik.” açıklamasında bulundu. 

Başta, gösterinin iptali, pandemi sonrasında uluslararası seyahati çevreleyen ve önceki yıllarda olduğu gibi aynı ölçekte bir etkinliğe ev sahipliği yapmayı imkansız kılacak devam eden zorluklardan sorumlu tutuldu.

Gösterilen diğer bir faktör, gösteri organizatörlerinin “son zamanlarda birkaç iptalle sonuçlandığını ve bu nedenle ertelemenin hem otomobil üreticilerinin hem de otomotiv hayranlarının yararına olacağına karar verildiğini” söylediğivve devam eden yarı iletken çip sıkıntısıydı.