Skoda Fabia Monte Carlo’nun çizimleri yayınlandı

, , Skoda Fabia Monte Carlo’nun çizimleri yayınlandı için yorumlar kapalı

Skoda tarafından paylaşılan üç farklı çizimde, Monde Carlo armalo Fabia’nın ön bölümünde siyah kaplamalı panjur, aerodinamik ön tampon, yan marşpiyer ve arka tamponun yeniden tasarlanan alt kısmı dikkat çekiyor. Ön çamurluklarda Monte Carlo armaları bulunurken, tavan, ayna kapakları, arka spoyler ve bagaj kapağı yazıları da siyah boyanmış. Son olarak Fabia Monte Carlo, çizimlerde gösterildiği gibi 18 inçllik beş kollu jantlarla sunulabilir.


 
İçeride, kapılar ve gösterge panelindeki karbon tarzı öğeler, gösterge paneli, orta konsol ve kapı kollarındaki kırmızı vurgularla bir araya gelerek sportif bir atmosfer yaratıyor. El freni ve siyah dikişli vites kolunun yanı sıra deri kaplı spor direksiyon simidi üzerinde de bir Monte Carlo arması var. İç tasarım, isteğe bağlı 10,25 inç dijital gösterge grubunu ve 9,2 inç bilgi-eğlence dokunmatik ekranının olduğunu gösteriyor.


 
Güç ünitesi tarafında, üç silindirli 1.0 TSI 109 HP ve amiral gemisi dört silindirli 1.5 TSI benzinli motor seçeneklerinin 7 ileri çift kavramalı DSG şanzımanla eşleştirilmesi bekleniyor. Ayrıca alçaltılmış süspansiyon sisteminin de opsiyonlar arasında yer alması muhtemel.