En Değerli Veri Tedarikçisi ödülünü aldı!

, , En Değerli Veri Tedarikçisi ödülünü aldı! için yorumlar kapalı

Delphi Technologies ile TecDoc’un uzun süreli bir ortaklık geçmişine sahip olduğunu vurgulayan Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Delphi Technologies Başkan Yardımcısı Jean-Francois Bouveyron, “Satış sonrası için daha yüksek düzeyde veri kalitesi sunmaya yönelik bağlılığımızın takdir edilmesinden mutluluk duyuyoruz. Onur verici bu statüye ulaşmak, TecDoc’ta yayınlanması gereken niteliklere, kriterlere ve değerlere odaklanmaya yönelik toplu bir çabanın sonucu ve Delphi Technologies’in her operasyon düzeyinde daha sürdürülebilir uygulamalarla ilerlemeye olan kararlılığını, isteğini ifade ediyor” dedi.
 
Temiz ve verimli araç teknolojilerinde dünya lideri BorgWarner’in çatısı altında bulunan Delphi Technologies, elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Şirket, parçalar, parçaların bulunabilirliği ve ilgili teknik veriler hakkında kullanıcılara ideal görünürlük sağlayan TecDoc kataloğundaki en yüksek statüye yönelik kalite standartlarını karşılayarak, dünyanın dört bir yanındaki müşterileri için kapsamlı satış sonrası hizmetlerini daha da güçlendirdi. Bu kapsamda, Tecdoc’ta yer alan 900’den fazla marka arasında, 32 bin adet ürün bilgisi listeleyen Delphi Technologies, TecDoc tarafından “En Değerli Veri Tedarikçisi” statüsüne layık görüldü. Delphi Technologies elde ettiği bu statüyle satış sonrası alanında pazar lideri konumunu korurken, müşterilerine parçalar, parçaların bulunabilirliği ve ilgili teknik veriler hakkında da ideal görünürlük sağlamasıyla da ön plana çıkıyor.
 
Müşteriler daha kaliteli bilgilere kolayca erişebiliyor!
Çığır açan satış sonrası programları ve hizmetleriyle tanınan Delphi Technologies, TecDoc’un veri mükemmelliği ile sektördeki daha yeşil ve sürdürülebilir uygulamaları artırma konusundaki kararlılığını destekliyor. Müşteriler, TecDoc tarafından sağlanan, bağımsız kuruluşlarca yapılan inceleme süreçleri sayesinde artık daha kaliteli ve güvenilir bilgilere kolayca ulaşabilecekler.
 
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Delphi Technologies Başkan Yardımcısı Jean-Francois Bouveyron, “Delphi Technologies, TecDoc ile uzun süreli bir ortaklık geçmişine sahip. Satış sonrası için daha yüksek düzeyde veri kalitesi sunmaya yönelik bağlılığımızın takdir edilmesinden mutluluk duyuyoruz. Onur verici bu statüye ulaşmak, TecDoc’ta yayınlanması gereken niteliklere, kriterlere ve değerlere odaklanmaya yönelik toplu bir çabanın sonucu ve Delphi Technologies’in her operasyon düzeyinde daha sürdürülebilir uygulamalarla ilerlemeye olan kararlılığını, isteğini ifade ediyor” diye konuştu.
 
“Bu ödül, stratejimizi sürekli olarak geliştirdiğimizi gösteriyor”
“Kataloglama; daha verimli ve sürdürülebilir bir tedarik zinciri için uygulamaya aldığımız çalışmalardan sadece biri” ifadelerini kullanan Jean-Francois Bouveyron, “Ürün stratejimizdeki en önemli unsur; satış sonrası pazarında ürünleri ilk olarak sunarak en iyi araç parkı kapsama oranına sahip olmak ve müşterilerimize mükemmel bir kataloglama hizmeti sunmaktır. Kazanılan ödül, bu stratejiyi sürekli olarak geliştirdiğimizi ve ona ayak uydurduğumuzu kanıtlar niteliktedir” dedi.
 
Ürün kategorisine bu yıl da yeni parçalar ekleyecek!
Delphi Technologies, geçen sene mevcut portföyüne ek olarak 1.024 adet yeni parçayı piyasaya sürdü. Şirket bu yıl da fren, ön takım, yakıt pompası, termal, bobin, sensörler, arıza teşhis cihazı, yazılım ve lisanslandırma dâhil olmak üzere birçok ürün kategorisini kapsayan tam hizmet çözümlerine yeni parçalar eklemeyi de planlıyor.
 
TecDoc kataloğu
TecDoc kataloğu, otomotiv sektörü için tasarlanmış, araç parça bilgilerini içeren elektronik bir parça kataloğu. Sistemde; marka, model seçenekleri, motor hacmi ve ürün gruplarına göre sıralanmış tipik parça arama ağacı ve doğrudan ürün araması (parça, OE numarası) aracılığıyla gelişmiş arama seçenekleri bulunuyor. Araç üreticileri ile orijinal parça üreticilerinden elde edilen bilgiler, sektör ve kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda derlenerek düzenli olarak güncelleniyor.