Lexus Venedik Film Festivali’nin gözdesi olacak

, , Lexus Venedik Film Festivali’nin gözdesi olacak için yorumlar kapalı

Lexus modelleri, 31 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında Venedik Lido’da gerçekleştirilecek festivalde kırmızı hali etkinliklerinde öne çıkacak ve dünyaca tanınmış oyuncu, ünlü isim ve yapımcıyla birlikte poz verecek. Film festivali, dünyaca ünlü yapımcılarla yüksek işçilik, teknoloji ve inovasyon gibi aynı temel değerleri paylaşan Lexus’un yeni SUV modeli RX’in de İtalya’da ilk kez sahne almasına ev sahipliği yapacak.

Venedik’te gerçekleştirilecek yüksek profilli organizasyon, Lexus markasını farklı kılan değerleri en iyi şekilde yansıtırken, birçok ünlü isimle Lexus modelleri yan yana gelecek. Bir yaşam tarzı markası olarak farklı deneyimlere imza atan Lexus, festivale bir kez daha sponsor olarak bu deneyimi ileriye taşıyacak.

Festivalin Resmi Aracı olarak kullanılacak tamamen yeni Lexus RX, kırmızı halı organizasyonunda şoförlü olarak VIP konuklara, ünlü isimlere ve resmi çalışanlara eşlik edecek. RX modeline tam elektrikli UX 300e dahil olmak üzere “Lexus Electrified” ürün gamından diğer modeller de katılacak. Festivalin büyüleyici atmosferine uygun olarak Lexus’un ödüllü üstü açılan modeli LC Convertible da Venedik’teki yerini alacak.