BMW’nin paylaşımında Gemlik detayı! Togg’a nispet mi?

, , BMW’nin paylaşımında Gemlik detayı! Togg’a nispet mi? için yorumlar kapalı

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un Gemlik Kampüsü, 29 Ekim’de açıldı. Geçtiğimiz aylarda banttan inen ve büyük bir ilgi gören Togg, Alman otomobil devi BMW’nin de dikkatini çekmiş gibi duruyor. Bugün BMW, Togg’un Gemlikrengini anımsatan yeni model aracını kurumsal sayfasında paylaştı. Dünyaca ünlü otomobil markası BMW, Türkiye’nin yerli otomobili olan Togg’un Gemlik rengini anımsatan ve Gemlik sahilinde çekilen yeni modelinin fotoğrafını kurumsal hesabında paylaştı. Paylaşımın ardından ise Türk takipçilerden çeşitli yorumlar geldi. 16 plakasının yer aldığı ve Gemlik sahilinde fotoğraflanan araç, Türkiye’nin otomobili Togg’a benzerliği ile dikkatleri çekti. Bununla birlikte Türk takipçiler, Togg’a nispet yaptıklarını yorumlarda belirtti. Ayrıca Gemlik’te yapılmış olan çekimlere de vurgu yaptılar.

Togg Gemlik Kampüsü’nde, akıllı cihaz olarak adlandırılan elektrikli otomobilin üretim bantlarına yakından baktık. Togg nasıl üretiliyor?
Bunların üzerine Türkiye’nin Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görev yapan Mustafa Varank’tan da paylaşım geldi. Varank, BMW’nin yaptığı paylaşıma esprili bir karşılık olarak “Togg ” yanıtını verdi.