Nissan’ın Yeni Konsept Otomobili: Nissan Max-Out

, , Nissan’ın Yeni Konsept Otomobili: Nissan Max-Out için yorumlar kapalı

Nissan’ın bu konsepti, bir bilim kurgu filminden çıkmış gibi görünüyor. Keskin, düz çizgilerle tanımlanan hatlar ve yuvarlak kaput, ızgara ve tekerlekler boyunca hakimliğini sürdüren floro yeşil ışıklara sahiptir.
Tekerlekler, bir 3D sonsuzluk efekti yaratan yeşil ışıklarla birlikte oldukça çekici duruyor. Aslında, neredeyse içine çekilebileceğiniz bir girdap gibi görünüyorlar. Nissan Max-Out ‘a Yan profilden baktığımızda bir Lamborghini Countach’e benziyor, sadece biraz daha kısa burunlu.Nissan Max-Out’un İçinde bulunan boyunluk, direksiyon simidinin genişliği boyunca uzanan ve kayan ekranı saran kireç yeşili aydınlatma ile fütüristik bir biçimde devam ediyor. Ekrandan bahsetmişken, ekran o kadar büyük ki, neredeyse arabanın tüm genişliğini kaplıyor. Nissan Max-Out ilk olarak Chill-Out, Surf-Out ve Hang-Out dahil olmak üzere markanın diğer üç EV konseptiyle birlikte bir model olarak ortaya çıktı.
Nissan, konseptin teknik özellikleri hakkında herhangi bir ayrıntı açıklamadı ve yalnızca üstü açık arabanın “gelişmiş, dinamik bir sürüş deneyimi sunarken özgürleştirici bir açıklık duygusu sağlamak için tasarlandığını” söyledi. “Max-Out, Nissan’ın hem bireylere hem de topluma nasıl fayda sağlayabileceklerine dair net bir vizyonla, çeşitli gelişmiş ve çarpıcı araçlar geliştirme konusundaki yenilikçiliğini gösteriyor” dedi.
Max-Out konseptinin lansmanı, Nissan Futures etkinliğinin başlangıcını işaret ediyor. Etkinlik, 1 Mart’a kadar Nissan’ın Global Headquarters Gallery’de gerçekleşiyor ve çeşitli sergilere ev sahipliği yapıyor. Japon üretici, ekranların Nissan’ın tasarım ve inovasyonunun geleceğini ön plana çıkardığını söylüyor.