Rolex Monte-Carlo Masters’ın Yıldızı

, , Rolex Monte-Carlo Masters’ın Yıldızı için yorumlar kapalı

Aynı zamanda turnuvanın resmi otomobili olan Maserati, tenis sezonunun en prestijli unvanlarından biri için düzenlenen turnuvada
 Levante, Ghibli, Quattroporte, Grecale, GranTurismo ve MC20 modellerini sergiliyor.
Benzersiz “İtalyan lüks performansı” felsefesini yansıtan Yeni GranTurismo, turnuvanın yıldızı olarak öne çıkıyor.
 
Maserati, 2023 Rolex Monte- Carlo Masters’ın ana sponsorluğunu üstleniyor.
Tüm ürün gamının sergilendiği ve aynı zamanda sporcuların ulaşımının da Maserati modelleriyle gerçekleştirildiği turnuvada; benzersiz “İtalyan lüks performansı”nı yansıtan Yeni GranTurismo, gösterinin yıldızı olarak öne çıkıyor. Rolex Monte-Carlo Masters’ın ana sponsoru ve resmi otomobil markası Maserati, yeni GranTurismo Trofeo’yu etkinliğin “Commercial Village” bölümünde “Blu Emozione” mavi rengiyle sergiliyor. Özel Mat Bronz renkli GranTurismo Folgore ise VIP Village bölümünün ilgi odağı olarak öne çıkıyor.
 
Tenis sezonunun en prestijli unvanlarından biri için düzenlenen 2023 Rolex Monte-Carlo Masters’da tüm Maserati ürün gamı da içten yanmalı veya hibrit motorlu versiyonlarıyla yer alıyor. Levante, Ghibli, Quattroporte, Grecale, GranTurismo ve MC20, sahadaki muhteşem mücadelelerin tadını çıkaran konuklara ideal yol arkadaşlığı yapıyor.
 
Tarz, tutku, performansı birarada sunan İtalyan lüks spor otomobili Maserati, sportifliğin ve özel olmanın mükemmel bir sentezini temsil ediyor. Aynı durum, her yıl sadık tenis tutkunlarından oluşan izleyici kitlesini buluşturan; en sevilen tenis yıldızlarının geçit töreniyle spor dünyasının dikkatini çeken Monako Prensliği’nin kortlarındaki maçlar için de geçerliliğini koruyor.