Lamborghini Sian FKP 37 rekor fiyata satışta

, , Lamborghini Sian FKP 37 rekor fiyata satışta için yorumlar kapalı

Lamborghini, internet üzerinde dahi çok nadir bulabileceğiniz bir otomobil üretti. Bu Sián FKP 37 elektrifikasyon özelliğine sahip ilk Lamborghini ünvanına sahip.

Bu Lamborghini Sián FKP 37 öyle bir otomobil galerisine gidip alabileceğiniz türden bir otomobil değil. Dıştan bakılınca Aventador’u anımsatsa da tam adı Lamborghini Sián FKP 37 olarak biliniyor. Mart 2021 yılında bu otomobilin kilometre sayacı sadece 439 kilometre olarak görünülmüş ve not edilmişti.

Ön kaput, iç çamurluk, motor kaputu, külbütör kapağı ve ön lambanın tamamı karbon fiberden yapılmıştır. İç kısımda Nero Alcantara ve deri döşemeler, Oro Electrum dikiş ve kontrast ve pembe altın orta konsol ekini görmekteyiz.

Lamborghini Sián FKP 37, iki anahtar, kullanım kılavuzunu içeren bir kitap paketi ve diğer referans materyalleriyle birlikte satışa sunuluyor.

Sián, elektrifikasyon özelliğine sahip ilk üretim Lamborghini’dir. Eski bir hibrit sistem de değil normal pil takımı yerine lityum iyon süper kapasitörler kullanıldı. 6.5 litre doğal emişli bir V12 motor mevcuttur. 0-100 saniyeye sadece 2.8 saniyede ulaşan Lamborghini Sián FKP 37’nin hızı 354 km/s ‘ye kadar ulaşmakta.

Gelelim fiyatlara bu Lamborghini Sián FKP 37’nin yeni sahibi olmak istiyorsanız 5.9 milyon doları gözden çıkatmanız gerekecek.